Co. βιομηχανίας Greenriver, ΕΠΕ.

Ένας από τους κύριους κατασκευαστές και τους προμηθευτές φυτοφαρμάκων στην Κίνα.

Πωλήσεις & Υποστήριξη
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Αρχική Σελίδα

Σχετικά με εμάς

Πιστοποιήσεις
καλής ποιότητας Εντομοκτόνα για την πώληση καλής ποιότητας Ζιζανιοκτόνα για την πώληση
Το Greenriver είναι πολύ αξιόπιστη επιχείρηση, γρήγορη αποστολή και η καλή ποιότητα, ο σημαντικότερος είναι ανταγωνιστικές τιμές.

—— James Jakess

Το Greenriver έχει πολύ τους όρους prefessional degign, έχει πάντα τα συμπαθητικά σχέδια που μπορούν να οδηγήσουν το μάρκετίνγκ μας, οι αγρότες μας πολύ όπως τα αγαθά από Greenriver

—— Ali Alabadi

Έχουμε κάνει επιχειρήσεις με Greenriver από το 2006, αυξάνουμε την ποσότητά μας κάθε έτος, και οι δύο από μας αυξάνονται γρήγορα. Thks Greenriver.

—— Ahmed Mohammed.

Είμαι Online Chat Now
Greenriver Industry Co., Ltd.
1 2 3 4 5 6
Η ομάδα πωλήσεών μας στο γραφείο Shenzhen

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης:Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά:Νότια Αμερική
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες:GreenRiver
Αριθμός Υπαλλήλων:180~190 άνθρωποι
Ετήσιες πωλήσεις:US$ 40,000,000 - US$ 50,000,000
Ιδρύθηκε Έτος:2004
Εξαγωγή pc:80% - 90%

Κάποιες ερωταποκρίσεις

 

Ερωτήσεις: Απαντήσεις:
Πότε η επιχείρησή σας καθιερώνει; Co. ΕΠΕ βιομηχανίας Greenriver. Καθιερώθηκε το 2004, έχουμε εργαστεί στον αγροχημικό τομέα για περίπου 10 έτη, είμαστε γρήγορη αυξανόμενη επιχείρηση που ενσωματώνουν την παραγωγή και το μάρκετινγκ των φυτοφαρμάκων. Μετά από περίπου την προσπάθεια και την ανάπτυξη δέκα ετών, τώρα έχουμε γίνει ένας από τους κύριους κατασκευαστές και τους προμηθευτές φυτοφαρμάκων στην Κίνα.
Είστε έμπορος ή κατασκευαστής; Έχετε το εργοστάσιο; Είμαστε κατασκευαστής φυτοφαρμάκων, έχουμε δύο εργοστάσια, κάποιο είναι για τα τεχνικά προϊόντα, ένα άλλο ένα είναι για τις διατυπώσεις. Στην πραγματικότητα, στην αρχή η επιχείρησή μας άρχισε ως εμπορική επιχείρηση. Αλλά το 2006, λόγω της γρήγορης αυξανόμενης επιχείρησής μας, ενώσαμε το εργοστάσιο συνεργατών μας και έχουμε τις μετοχές 30%. Το 2008 αυξάνουμε τις μετοχές μας σε 51%. Το 2010, συνεργαζόμαστε με τους συνεργάτες μας και χτίζουμε ένα άλλο εργοστάσιο, το οποίο είναι για την παραγωγή μερικών τεχνικών προϊόντων. Τώρα κατασκευάζουμε το διάφορο είδος διατυπώσεων των φυτοφαρμάκων, κάνουμε επιχειρήσεις εσωτερικά και διεθνώς.
Πού το εργοστάσιό σας βρίσκεται; Μπορούμε να επισκεφτούμε το εργοστάσιό σας; Το κεντρικό γραφείο μας είναι στην πολύ όμορφη πόλη Shenzhen, επαρχία GuandDong. Τα εργοστάσιά μας βρίσκονται στην επαρχία JiangSu, είναι πολύ περισσότερη ευκολία για τις πρώτες ύλες και έχει κλείσει στον κύριο λιμένα της Σαγκάη/Κίνα που για την εξαγωγή των αγροχημικών προϊόντων μας. Οι πελάτες θα καλωσοριστούν πάντα για να επισκεφτούν την επιχείρησή μας και τα εργοστάσιά μας.
Τι είδους να συσκευάσει μπορεί εσείς να παρέχει; Είμαστε σε θέση τα προϊόντα μας στα διάφορα είδη συσκευασίας σύμφωνα με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις των πελατών. Ειδικά, είμαστε πολύ καλοί στη μικρή συσκευασία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους αγρότες άμεσα, η μικρή συσκευασία μας είναι πολύ επαγγελματική και μερικές από τη συσκευασία μας έχουν οδηγήσει την αγορά σε μερικές χώρες.
Κανονική συσκευασία:
1.Solid προϊόν: 4g/bag, 10g/bag, 25g/bag, 50g/bag (μπουκάλι), 62.5g/bag (μπουκάλι), 100g/bag (μπουκάλι), 250g/bag, 500g/bag, 1kg/bag, 5kg/bag, 10kg/bag, 25kg/bag (τύμπανο), κ.λπ.
2.Liquid προϊόν: 10ml/bottle, 50ml/bottle (τσάντα), 100ml/bottle (τσάντα), 250ml/bottle, 500ml/bottle, 1L/bottle, 5L/bottle, 20L/drum, 25L/drum, 200L/drum, κ.λπ.
Εάν δεν έχουμε το έτοιμο σχέδιο συσκευασίας μας, πώς μπορούμε να κάνουμε; Μην ανησυχήστε, δεν είναι κανένα πρόβλημα. Έχουμε το σχεδιασμό της ομάδας, έχουμε την πλήρη εμπειρία τις ετικέτες, οι τσάντες φύλλων αλουμινίου αλουμινίου, το μικρό κιβώτιο χρώματος, το μεγάλα κιβώτιο χρώματος και τα χαρτοκιβώτια χρώματος, αυτό είναι εύκολες για μας. Ακριβώς η άδεια αυτό σε μας, εσείς θα έχει το σχέδιό σας και πολύ επαγγελματική συσκευασία, είμαστε βέβαιοι οι αγρότες ότι σας θα το συμπαθήσουν πάρα πολύ.
Μπορείτε να υποστηρίξετε την εγγραφή; Μπορούμε να βοηθήσουμε τους τρέχοντες ή πιθανούς πελάτες μας για να κάνουμε την εργασία εγγραφής. Αλλά για τους νέους πελάτες, πρέπει να υπογράψουμε τη συμφωνία και ο πελάτης πρέπει να πληρώσει $1000 για ένα προϊόν ως κατάθεση εγγραφής, πρόκειται να εξασφαλίσει για να τελειώσει την εγγραφή και για τις δύο πλευρές και για να εξασφαλίσει για τη συνεργασία. Επειδή πρέπει να ξοδεψουμε πολλή εργασία για την προετοιμασία των φακέλων. Αλλά θα επιστρέψουμε την κατάθεση στον πελάτη στις ερχόμενες διαταγές. Έχουμε μια καλή σχέση με το εσωτερικό διάσημο ίδρυμα που μπορεί να παρέχει σε μας την επιτακτική ανάλυση ακαθαρσιών και την τοξικολογική έκθεση. Παρέχουμε το πλήρες σύνολο υπηρεσίας, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων και των δειγμάτων, τα οποία είναι διαθέσιμα κατόπιν αιτήσεως.
Πώς κάνετε την ποιοτική εγγύηση; Έχουμε το εργαστήριό μας, έχουμε προωθήσει τους εξοπλισμούς για τις επιθεωρήσεις. Θα κάνουμε την επιθεώρηση για κάθε batch τεχνικών υλικών μας, και θα επιθεωρήσουμε κάθε batch τελικών διατυπώσεών μας, όλα τα αγαθά πρέπει να είναι συναντιούνται στα πρότυπα FAO. Επιπλέον, SGS, το BV και οποιαδήποτε άλληδήποτε επιθεώρηση ιδρυμάτων τρίτων θα είναι διαθέσιμα και αποδεκτά. Παρακαλώ μην ανησυχήστε για την ποιότητά μας, η ποιότητα είναι η ζωή μας, θα λατρεψουμε τον ανελκυστήρα μας.

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Greenriver Industry Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Alson Luo

Τηλ.::86-755-83489786

Φαξ:86-755-83489787

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς

(0 / 3000)
Copyright © 2014 - 2020 greenrivercn.com. All rights reserved.