Co. βιομηχανίας Greenriver, ΕΠΕ.

Ένας από τους κύριους κατασκευαστές και τους προμηθευτές φυτοφαρμάκων στην Κίνα.

Πωλήσεις & Υποστήριξη
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Αρχική Σελίδα

Greenriver Industry Co., Ltd.

Πιστοποιήσεις
καλής ποιότητας Εντομοκτόνα για την πώληση καλής ποιότητας Ζιζανιοκτόνα για την πώληση
Το Greenriver είναι πολύ αξιόπιστη επιχείρηση, γρήγορη αποστολή και η καλή ποιότητα, ο σημαντικότερος είναι ανταγωνιστικές τιμές.

—— James Jakess

Το Greenriver έχει πολύ τους όρους prefessional degign, έχει πάντα τα συμπαθητικά σχέδια που μπορούν να οδηγήσουν το μάρκετίνγκ μας, οι αγρότες μας πολύ όπως τα αγαθά από Greenriver

—— Ali Alabadi

Έχουμε κάνει επιχειρήσεις με Greenriver από το 2006, αυξάνουμε την ποσότητά μας κάθε έτος, και οι δύο από μας αυξάνονται γρήγορα. Thks Greenriver.

—— Ahmed Mohammed.

Είμαι Online Chat Now

Greenriver Industry Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6
Greenriver Industry Co., Ltd.
Η ομάδα πωλήσεών μας στο γραφείο Shenzhen

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης:Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά:Νότια Αμερική
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες:GreenRiver
Αριθμός Υπαλλήλων:180~190 άνθρωποι
Ετήσιες πωλήσεις:US$ 40,000,000 - US$ 50,000,000
Ιδρύθηκε Έτος:2004
Εξαγωγή pc:80% - 90%

Η Co. βιομηχανίας Greenriver, ΕΠΕ, που καθιερώνεται το 2004, είναι γρήγορη αυξανόμενη επιχείρηση που ενσωματώνει την παραγωγή και το μάρκετινγκ των φυτοφαρμάκων. Μετά από την προσπάθεια και την ανάπτυξη δέκα ετών, τώρα έχουμε γίνει ένας από τους κύριους κατασκευαστές και τους προμηθευτές φυτοφαρμάκων στην Κίνα. Κρατάμε πάντα την πολύ καλή σχέση με πολλά ισχυρά αγροχημικά εργοστάσια και ερευνητικά κέντρα στην Κίνα, έχουμε απολαύσει την υψηλή φήμη στην αγορά φυτοφαρμάκων εσωτερικά και διεθνώς.

 

Στην αρχή Greenriver, αρχίσαμε ως εμπορική επιχείρηση. Από το 2006, ενώσαμε στο εργοστάσιο διατύπωσης συνεργατών μας στην επαρχία JiangSu ως μερίδιο 30%. Λόγω της γρήγορης αυξανόμενης επιχείρησης, μετά από δύο έτη, το 2008, αυξήσαμε το μερίδιό μας σε 51% και ελέγχουμε το εργοστάσιο ώστε να εξασφαλιστεί του υψηλός - ποιοτικά αγαθά και γρήγορη παραγωγή. Τόσο από το 2008, Greenriver γίνεται μια πραγματική αίσθηση του εργοστασίου φυτοφαρμάκων.

 

Η εστίαση εργοστασίων μας στη διατύπωση των περισσότερων ειδών διατυπώσεων φυτοφαρμάκων στην Κίνα, τα οποία περιλαμβάνουν τα εντομοκτόνα, τα ζιζανιοκτόνα, τα μυκητοκτόνα και το ρυθμιστή αύξησης εγκαταστάσεων. Με τις επαγγελματικές εγκαταστάσεις κατασκευής, μπορούμε να κάνουμε τις κύριες διατυπώσεις όπως WDG, το SG, το WP, η SP, η ΕΚ, το EW, FS, το OD, το SL, το Sc και ULV κ.λπ…. Τα προϊόντα που παράγουμε καλύπτουν σχεδόν τα περισσότερα από τα φυτοφάρμακα που μπορούν να κατασκευαστούν στην Κίνα. Είμαστε πολύ επαγγελματικοί και έχουμε την πλήρη εμπειρία στα διάφορα είδη μικρής επαγγελματικής συσκευασίας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους αγρότες άμεσα, μερικές από τη συσκευασία μας οδηγούν την αγορά σε μερικές χώρες. Είμαστε σε θέση τα προϊόντα μας στα διάφορα είδη συσκευασίας σύμφωνα με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις του πελάτη. Τώρα παράγουμε περισσότερα από 150 είδη διατύπωσης των προϊόντων που εξάγονται σε περίπου 40 χώρες και περιοχές όλων πέρα από τον κόσμο. Αλλά Greenriver δεν έχει ποτέ τη στάση που πηγαίνει προς τα εμπρός, προκειμένου να ελεγχθεί το κόστος, και παρέχει τις ανταγωνιστικές αξίες των πελατών μας, το 2010, μαζί με τους συνεργάτες μας, χτίζουμε ένα άλλο εργοστάσιο, το οποίο είναι για την παραγωγή μερικών τεχνικών προϊόντων, τα οποία περιλαμβάνουν την τεχνολογία Fipronil, την τεχνολογία Thiamethoxam, Glyphosate την τεχνολογία, την τεχνολογία clodinafop-Propargyl, κ.λπ…


Το Greenriver έχει ένα ειδικό επαγγελματικό τμήμα εγγραφής, το οποίο υπεύθυνος για την εσωτερική εγγραφή και oversea την εγγραφή. Μπορούμε να βοηθήσουμε τους τρέχοντες ή πιθανούς πελάτες μας για να κάνουμε την εργασία εγγραφής. Έχουμε μια καλή σχέση με το εσωτερικό διάσημο ίδρυμα που μπορεί να παρέχει σε μας την επιτακτική ανάλυση ακαθαρσιών και την τοξικολογική έκθεση. Η ποιότητα και η υπηρεσία είναι πάντα η τοπ ανησυχία σε Greenriver. Παρέχουμε το πλήρες σύνολο υπηρεσίας, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων και των δειγμάτων, τα οποία είναι διαθέσιμα κατόπιν αιτήσεως.

 

Η αποστολή του Greenriver είναι: «Η εστίαση στην προστασία συγκομιδών, εξυπηρετεί την παγκόσμια γεωργία», και η αρχή μας είναι: Η «ακεραιότητα λαβής, προχωρά σταθερά, εξυπηρετεί τον κόσμο». Δοκιμάζουμε πάντα το καλύτερό μας για να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες και τις ανταγωνιστικότερες τιμές με υψηλό - τα ποιοτικά αγαθά για τον πελάτη μας, αυτό είναι ο τρόπος που κερδίζουμε τους πελάτες μας και την αγορά. 
 

Λαμβάνοντας υπόψη την πιθανότητα και το πλήρες διάστημα, θα σας παρουσιάζαμε όλα πλεονεκτήματά μας και θα μας αφήναμε να μεγαλώσουμε από κοινού. Είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να καθιερώσουμε τη μακροπρόθεσμη και φιλική επιχειρησιακή σχέση με την εκτιμημένη επιχείρησή σας λόγω της εμπιστοσύνης σας και την άριστη υπηρεσία μας.

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Greenriver Industry Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Alson Luo

Τηλ.::86-755-83489786

Φαξ:86-755-83489787

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς

(0 / 3000)
粤ICP备2020098110号 Copyright © 2014 - 2022 greenrivercn.com. All rights reserved.